Cautare

3686 de rezultate pentru "membri minori ai partidelor" (2.94 secunde)
in 2001 a fost primul site din Romania care a dezvoltat un serviciu de mesagerie instant in browser, in 2010 a dezvoltat sistemul de raportare al utilizatorilor care incalcau regulile de utilizare ale site-ului, in 2017 - WallY - algoritmul de inteligenta artificiala care sta azi la baza interfetei personalizate, iar in 2019 algoritmul a fost imbunatatit printr-un sistem de validare a profilului real, si de detectare a fotografiilor care afiseaza nuditate sau minori.
Recent am relatat despre o banda de minori care, desi prinsi de politie, au fost eliberati de procurori pentru a fi cercetati in stare de libertate, nefiind considerati pericol public.
Celor doi minori li s-a intocmit dosar penal si sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirrea infractiunii de furt calificat.
La data de 19 aprilie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 Politie, i-au depistat la scurt timp dupa comiterea faptei, pe un minor de 13 ani din jud.
Militanti vechi, de trei generatii salariati ai partidului, adevarate istorii ambulante ale laburismului britanic, au iesit din partid scirbiti de "imburghezirea partidului sindicatelor si al clasei muncitoare".
Militanti vechi, de trei generatii salariati ai partidului, adevarate istorii ambulante ale laburismului britanic, au iesit din partid scirbiti de "imburghezirea partidului sindicatelor si al clasei muncitoare".
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea.
314 minori au fost abuzati sexual de preoti catolici intre 1975-2018. Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Tot din aceeasi zona, primim si informatia ca sute de minori au fost adusi din judet si tinuti toata ziua in soare ca sa il vada si sa-l aplaude pe Traian Basescu la mitingul de la Iasi.
Daca faci un scurt drum in localitatile rurale, pe la 9 dimineata, ai surpriza sa constati ca multi locuitori nu se gasesc la muncile cimpului sau prin gospodarie, ci la poarta cu o sticla de palinca pe lavita.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
Puhoiul amorf al prostimii, aici in sensul indulgent de multime, si-a rupt oasele si a inhalat otrava de la fumigenele aruncate la metrou de cretinii, inca minori, tunsi sovage si cu piercing supurand in buza, mandri de isprava lor si de gecile cu "Puta Madre".
Si cautarile pentru micutul disparut la marginea satului Viroaga m-au dezamagit, trebuie sa recunosc, ca si alte cautari in cazuri de minori disparuti. ... Ai mai destepti zic ca exista amplificatoare de lumina, exista aparate care pot detecta radiatiile de caldura, dar nu in dotarea politiei romane...
Politia Romana si procurorii anti-mafia fac, in aceasta dimineata, peste 300 de perchezitii in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale specializate in trafic de droguri, trafic de minori si persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti.
Potrivit anchetatorilor ucraineni, rusii au transformat un centru de detentie pentru minori intr-o inchisoare in care zeci de barbati, dar si femei, au fost tinuti captivi, electrocutati, batuti si unii dintre ei chiar ucisi, scrie The Guardian.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Acesta era insotit de Marian Olteanu, de 19 ani, Aurel Cumpanasu, de 22 de ani, ambii din comuna Plesoi, judetul Dolj, precum si de doi minori - Vasile L., de 14 ani, si Constantin P., de 16 ani, ambii din Craiova.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Cei doi minori de 16, respectiv de 17 ani, au fost transportati la spital, nefiind necesara internarea. Tatal minorului s-a prezentat la spital, nefiind necesara internarea.
Prahova, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiii sai minori, in varsta de 10 luni, respectiv 6 ani.
google-analytics.com